Trucuri pentru a călători confortabil atunci când ești însărcinată

0

Indiferent că intenționați să plecați în vacanță, să faceți o calatorie urgentă în interes de serviciu sau un drum cu mașina de câteva ore, asigurați-va că acordați prioritate confortului și sănătății în timpul oricărei deplasări. Mai jos 7 sfaturi utile atunci când plănuiți o călătorie în timpul sarcinii.

1.  Planuiți atent perioada călătoriei
Pentru majoritatea femeilor, sarcina are o parte echitabilă de greață, disconfort și oboseală. Dar vestea bună este că toate cele trei simptome nu se vor petrece, de obicei, în toate cele nouă luni. Profitați de cel de-al doilea trimestru când probabil că ați depășit grețurile de dimineață, dar încă nu ați simțit apariția oboselii crescute. Când este posibil, cel mai bine este să vă programați călătoria între 20 și 30 de săptămâni.

2.  Rămâneți aproape de casă

Poate fi tentant să vizitezi o destinație îndepărtată înainte ca cel mic să te lase într-o stare perpetuă de lipsă de somn. Dar dacă alegeți o destinație locală de vacanță vă puteți confrunta cu mai puțin disconfort în călătoria voastră. Stați mai aproape de casă și veți reduce unele ambiguități atunci când vine vorba de alimente contaminate, apă potabilă nesigură și îngrijire medicală străină.

3.  Luați dosarul medical cu voi

Indiferent de itinerariu, aduceți întotdeauna o copie a înregistrărilor prenatale și a notelor medicale. În timp ce vă planificați călătoria, asigurați-vă că ați stabilit unde se află cel mai apropiat spital sau unitate medicală. Dacă aveți nevoie de tratament de la un medic local în timpul călătoriei, înregistrările vă vor oferi un punct de plecare esențial pentru ca medicul specialist să înțeleagă circumstanțele din timpul sarcinii.

4.  Hidratați-vă!

Potrivit specialiștilor, femeile gravide ar trebui să bea opt până la 12 pahare de apă pe zi pentru a se asigura că lichidul amniotic este reînnoit și că producția de lapte matern este pe drumul cel bun, printre alte beneficii pentru sănătate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here