Simona Gherghe, primele greutati in cariera de mama : ,,Eu am inceput sa plang”

0

 

Mama la peste 40 de ani, Simona Gherghe este una dintre cele mai admirate mamici din Romania. Mama a doi micuti, vedeta Antena 1, vorbeste cu greu despre viata familie.

 Recent, insa, fosta prezentatoare Acces Direct s-a deschis publicului si a marturisit primele greutati din cariera de mama. Putini sunt cei care s-au asteptat ca baita Anei, sa fie una dintre cele mai mari prime provocari din cariera de mama a Simonei. „Sunt cu ochii pe ceas pentru că vreau să mă încadrez în timp să nu pierd baia Anei. Prima dată când o asistentă a făcut băiţa demonstrativă în maternitate eu am început să plâng. Soţul meu a spus: eu n-o să pot în viaţa mea să fac aşa ceva. Din a treia zi de viaţă eu îi fac baia, am preluat tot ce trebuie să facă o mama.”

La mijlocul lunii august, Simona Gherghe a anuntat ca se desparte de

Vedeta a făcut anunțul printr-o postare pe pagina sa de Facebook. „Dragii mei prieteni, misiunea mea la Acces Direct s-a incheiat. Decizia imi apartine in totalitate si vine dupa multe nopti de nesomn. Am intrat intr-o alta etapa a vietii mele si simt nevoia unei schimbari.Au fost 9 ani plini, cu bune si cu rele, in care am invatat multe. Despre lume, despre viata, despre mine”, a scris ea pe Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here