Regulament CONCURS PASTE

0

Organizare
Concursul este organizat și desfășurat de Gefer Digital SRL, București, Buzoieni și MCS Pharma GmbH cu sediul în Bruchköbeler Landstr. 47, D-63452 Hanau, Germania denumit în continuare „organizator”.
Concursul este organizat și se desfășoară pe pagina de Facebook Garmastan/Sterimar, fără a fi în legătură cu Facebook, în perioada aprilie-mai 2020 și este deschis participării tuturor persoanelor cu vârsta peste 18 ani, cu domiciliul stabil în România.
Premiul oferit este cel descris in postarea de concurs, fără a suferi alte modificări ulterioare, iar condițiile de participare și recomandarile sunt descrise clar în postarea de concurs fără modificări ulterioare.
Câștigătorii vor fi aleși în mod aleator prin intermediul site-ului commentpicker.com
Organizatorul va transmite premiile persoanelor desemnate câștigătoare prin intermediul Postei Romane sau prin curierat Cargus în maxim 30 zile de la data confirmării câștigătorilor.
Premiile vor fi expediate prin poștă/curier numai la adrese de pe teritoriul Romaniei.
Pentru a intra în posesia premiului, câștigătorul are obligația să transmită organizatorului datele complete de identificare și expediere, în maximum cinci zile de la publicarea castigătorului.
Prezentul concurs nu este organizat și nu are nicio legătură cu Facebook, organizarea aparține exclusiv GEFER DIGITAL SRL în colaborare cu MCS PHARMA.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here