PARENTX- evenimentul care revoluționează educația părinților și copiilor ajunge la Brașov pe 22 iunie

PARENTX, fenomenul educațional ce promite să schimbe percepțiile și să deschidă noi orizonturi în relaționarea părinte-copil, ajunge pe 22 iunie 2024 la Brașov. Evenimentul are loc, de la ora 16:00, la Hotel Kronwell. Printre speakerii prezenți la eveniment se numără personalitati precum Niculina Gheorghiță, Răzvan Vasile, Otilia Todor, Ana Baiescu, Anca Alungulesei, cât și mulți alți experți în psihologie, psiho-nutriție, dependente la copii sau învățare. PARENTX a mai avut anul acesta două conferințe la București si cate una la Iași, Cluj si Sibiu, toate fiind SOLD OUT. Banii proveniți din vânzarea biletelor vor fi folosiți pentru organizarea cursurilor de dezvoltare personală pentru copii aflați în risc de abandon școlar.

PARENTX a fost fondat de Răzvan Vasile, Marius Moga și Niculina Gheorghița iar audiența națională a acestor evenimente a ajuns, conform MediaTrust (lider mondial în măsurarea audienței), la 9.4 milioane de români.

Tematica evenimentului explorează subiecte fundamentale, de la relația profundă între părinte și copil, la iubirea de sine și recunoștință, descoperirea potențialului interior al copiilor și conștientizarea emoțiilor negative transmise că tipare ce pot bloca viitorul lor. PARENTX EVENTS este mai mult decât o serie de evenimente educaționale la nivel național și diasporă, este o misiune dedicată construirii unei societăți mai înțelepte și mai prospere, pornind de la baza acesteia: educația copiilor și a părinților. Cu o prezență puternică în comunitate și un impact remarcabil, evenimentele reprezintă o veritabilă forță de schimbare și evoluție în România de astăzi.

“Părinții vor descoperi la conferințele PARENTX subiecte esențiale despre familie. O educație de 360 de grade și cu orientare 100% spre viitor. Iubirea, conexiunea și comunicarea sunt valori centrale în educația copiilor. ParentX aduce în prim plan provocările viitorului și abordează abilitățile esențiale pentru succesul copiilor în lumea modernă. În loc să ne concentrăm exclusiv pe note și memorarea materiilor școlare, ne concentrăm și pe abilitățile esențiale ale viitorului: interpersonale, cognitive, de self-leadership, financiare și digitale, necesare pentru succes în carieră și viață. Mai mult decât atât, abordăm subiecte relevante din aria transformării gândirii, nutriție, sport, spiritualitate, comunicare, controlul gândurilor și al emoțiilor, mindset, vocație și personalitate.” – a declarat Răzvan Vasile, fondator PARENTX.

Ce speakeri vor fi prezenți la PARENTX Brașov?

PARENTX aduce pe scenă educației o echipă de speakeri excepționali, incluzând celebrități din domeniul educației și dezvoltării personale, experți în psihologie, medicină, neuroștiințe, precum și personalități cu un impact social puternic. La evenimentul de la Brașov vor fi prezenți:

MODERATOR EVENIMENT:

 • Teodora Drăgoi (jurnalist, om de televiziune)

SPEAKERI PRINCIPALI:

 • Razvan VASILE (personalitate TV, fondator ParentX și MBAKids Academy, creatorul primului software de afaceri, Personalitatea Inspirațională a Anului în Educația Tinerilor, Mindset Coach)
 • Niculina GHEORGHITA (fondator Parentx, personalitate TV, Psiholog Clinician Principal, Formator, Expert Terapeut Bowen, Prezentator si Supervizor IMAGO)
 • Otilia TODOR (doctor psiholog, ex-Decan Facultatea de Psihologie Brașov, fondatorul si promotorul Metodei Feuerstein in Romania)
 • Sebastian LUPU (actor de teatru și film, cunoscut online drept Omul oamenilor)
 • Anca ALUNGULESEI (terapeut în nutriție, hipnotarapeut, autor si creatoarea Psiho-Dietei – metoda integrativă de slăbit)
 • Ana BĂIESCU (doctor în psihologie, psihoterapeut cognitiv comportamental, terapeut relațional avansat IMAGO, educator parental certificat COS)
 • Alexandru Mircea BORDEA (learning expert, coach profesionist, fondator metoda Infospeed)
 • Nicu DASCALU (triplu campion mondial în Arte Marțiale)
 • Adriana BLAJ (medic specialist, medic homeopat, fondator clinica de homeopatie Josephine)

Seria de evenimente PARENTX 2024 are loc astfel:

 • 20 Ianuarie – BUCUREȘTI, Ateneul Român (900 locuri)
 • 30 Martie – BUCUREȘTI, Ateneul Român (900 locuri)
 • 27 Aprilie – IAȘI – Sala Unirea (750 locuri)
 • 17 Mai – CLUJ – Cinematograf Florin Piersic (730 locuri)
 • 08 Iunie – SIBIU – Centrul Cultural Ioan Besoiu (500 locuri)
 • 22 Iunie – BRAȘOV – Hotel Kronwell (1000 locuri)
 • 25 Iulie – CONSTANTA – Centrul pentru Tineret Jean Constantin (730 locuri)
 • 21 Septembrie – CRAIOVA – Opera Română (500 locuri)
 • 05 Octombrie – TIMIȘOARA – Filarmonica Banatului (875 locuri)
 • 26 Octombrie – ORADEA – Teatrul Regina Maria (560 locuri)

Biletele sunt disponibile pe site-ul BLT.ro, iar sumele din vânzarea acestora vor fi donate către copii cu potențial aflați în risc de abandon școlar, sub formă de cursuri de abilități, transformarea minții și dezvoltare personală:

https://www.blt.ro/parent-x-Brașov-resursa-copiilor-impliniti.html

Povestea numelui PARENTX

În spatele denumirii “PARENTX” stă o poveste despre pasiunea pentru educația copiilor și dorința de a aduce schimbarea în viețile lor, pornind de la rădăcinile fundamentale: părinții. “PARENT” înseamnă “părinte”, iar adăugarea lui “X” vine din semnificația numerică a acestui simbol – numărul 10. “PARENTX” oferă o perspectivă către un viitor în care părinții devin “de nota 10”. X-ul este și necunoscută din ecuațiile matematice, o variantă de descoperit, de eXplorat, mai exact misiunea “PARENTX”: eliminarea oricărei necunoscute din ecuația educației și a succesului copiilor în viitor. “PARENTX” nu este un simplu nume, ci o manifestare a unei viziuni puternice și a unei pasiuni de a face o diferență în viețile părinților și copiilor.

 

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Latest Articles

Câtă apă trebuie să bea un copil vara ca să nu se deshidrateze, pe vârste

Hidratarea adecvată este esențială pentru sănătatea și bunăstarea copiilor, în special în timpul verii, când temperaturile ridicate și activitățile în aer liber pot duce...

Primul dinte la bebeluși, Când apare și cum să alini durerile cu soluții naturale

Apariția primului dinte la bebeluși este un moment emoționant pentru părinți, marcând un pas important în dezvoltarea copilului. Totuși, această etapă poate fi însoțită...

Roșu în gât la bebeluși. Cauze, simptome și tratament

Roșu în gât la bebeluși este o problemă comună, care poate provoca disconfort semnificativ atât pentru micuț, cât și pentru părinți. Înțelegerea cauzelor, recunoașterea...

Top trei rețete pentru bebeluși, în zilele de vară

Vara este anotimpul perfect pentru a introduce bebelușilor tăi alimente noi și sănătoase. Pe lângă hidratare și confort, mesele de vară trebuie să fie...

Supă de dovlecei pentru bebeluși, o rețetă ideală pentru zilele de vară

Pe măsură ce vara își face simțită prezența cu temperaturi ridicate, părinții caută mereu soluții nutritive și răcoritoare pentru alimentația celor mici. Supa de...