Nasul, principala cale prin care COVID19 pătrunde în organism

0

Conform mai multor studii efectuate in aprilie, anul acesta, celulele din mucoasa nazala sunt cele mai probabile puncte de intrare/atac pentru noul coronavirus in organismul nostru.

Centrul Max Delbrück pentru Medicină Moleculară (MDC) a raportat că mai multe echipe de cercetare au examinat celule diferite din plămâni, nas, ochi, intestine, inimă, rinichi și ficat. Au vrut să afle care celule conțin cele două proteine  importante ACE2 și TMPRSS2 de care are virusul nevoie pentru a se lega/adera si infecta in organismul uman.

„Am arătat că dintre toate celulele, celulele producătoare de mucus din mucoasa nazala au cele mai mari concentrații ale acestor două proteine”, a declarat autorul principal Waradon Sungnak, al Wellcome Sanger Institute din Cambridge. „Acest lucru face ca aceste celule să fie cea mai probabilă cale principală de infecție pentru virusul COVID-19”.

Mai mult de atat, un studiu clinic efectuat in Elvetia, Franta si Italia a evidentiat ca Sterimar apa de mare imbogatita cu Cupru protejeaza mucoasa nazala impotriva infectiilor virale. Pentru mai multe informații accesează studiul clinic realizat în Franța, Italia și Elveția. Click aici

Poti achizitiona Sterimar Cupru de aici 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here