Moduri de a preveni răceala la copii vara

0

Contrar credinței populare că răcelile sunt tipice sezonului rece, realitatea ne spune că este posibil ca adulții și copiii să răcească în orice moment al anului. Dacă răceala ne ia prin surprindere în timpul verii, trebuie să înțelegem care este modul în care oamenii se îmbolnăvesc și cum putem preveni mai ușor acest lucru.

În general, luăm răceala de la alte persoane care sunt deja bolnave sau au un virus – când atingem o suprafață sau respirăm în aceeași atmosferă ca cineva răcit, ne putem îmbolnăvi pentru că am intrat în contact cu germenii care transmit boala. Temperatura are de fapt un impact foarte mic asupra modului în care răcelile sunt transmise de la o persoană la alta. Mai mulți oameni se îmbolnăvesc iarna decât vara, deoarece oamenii petrec mai mult timp în interior unul cu celălalt. Acest lucru crește probabilitatea generală de a vă afla în aceeași proximitate cu cineva răcit și de a răci.

Metodele de prevenție ca răceala să nu vă afecteze copilul în perioada verii:

  1. Mâncatul sănătos și exercițiul fizic pentru a-i menține sistemul imunitar puternic.
  2. Utilizarea spray-ului Sterimar Isotonic Baby, care ajută la menținerea sănătății mucoase nazale și la îmbunătățirea respirației
  3. Spălatul pe mâini și folosirea dezinfectantului de mână.
  4. Ștersul suprafețelor cu un dezinfectant.
  5. În cele din urmă, pentru că este vară, încercați să petreceți mai mult timp în afară cu cei mici. Timpul petrecut în afara spațiului închis este un mod ideal de a rămâne sănătos toată vara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here