Mame faimoase care au ales să alăpteze !

0

Alăptarea la sân a copilului este una dintre prioritățile mamelor care vor ce e mai bun pentru cei mici și care urmăresc să le asigure o viață sănătoasă și un sistem imunitar puternic. Vedetele care devin mame nu fac excepție și am decis să enumerăm câteva dintre cele mai faimoase mămici care au fost deschise în privința preferinței de a alăpta la sân.

Alyssa Milano

Aceasta a fost mereu vocală în ceea ce privește opiniile sale legate de alăptatul la sân. Cu fiecare ocazie pe care a avut-o și-a expus viața privată, arătând chiar fotografii cu ea alăptând pentru a încuraja și alte mămici să o facă.

Chrissy Teigen

Pe Instagramul soției lui John Legend regăsim mereu poze cu ea alăptând sau pompând lapte, uneori chiar îmbrăcată în haine de gală. Chrissy este faimoasă pentru replicile amuzante și acide pe care le folosește pentru a ironiza oamenii care au ceva rău de spus despre ea, lucru pe care îl face inclusiv cu cei ce consideră că alăptatul la sân ar trebui făcut în privat, departe de ochii oamenilor.

Mila Kunis

garmastan

Actrița originară din Cernăuți a vorbit deschis în timpul promovării filmului Bad Moms despre provocările întâlnite în timp ce își alăpta copilul în public. Mesajul ei pentru cei ce se opun alăptatului în văzul lumii a fost „Dacă nu este pentru tine, nu te uita!”.

Multe alte femei puternice, adevărate repere, își folosesc vocile pentru a desexualiza sânul femeii și pentru a normaliza alăptatul, întrucât punând mai multe obstacole în calea mămicilor ce își doresc să facă asta, se descurajează o activitate normală, naturală și absolut necesară pentru a avea copii sănătoși.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here