Laptele matern, alimentul ideal pentru bebeluși

1

Laptele matern are compuși speciali care ajută la dezvoltarea creierului, cel mai important organ al omului, dar nu se limitează la atât. Acesta diferă de la mamă la mamă pentru că nevoile bebelușului sunt diferite. Laptele matern conține multe substanțe care ajută la protejarea împotriva infecțiilor și inflamațiilor și contribuie la dezvoltarea sistemului imunitar al unui copil și a unui microbiom intestinal sănătos.

 

„Mamele produc lapte care răspunde nevoilor copilului uimitor de bine. Dar pentru cei câțiva copii cu nevoi excepționale, cum ar fi nou-născuții prematur sau pentru mamele cu mutații mai putin frecvente al căror lapte nu are setul complet de componente benefice, analiza genetică și genomică va identifica nepotrivirile și va furniza informații pentru a produce un fortifiant sau supliment complementar personalizat”.

 

Sunt mai inteligenți

 Hrănirea bebelușului,  în primele 6 luni de viață, cu lapte matern îl face pe cel mic mai intelligent, dar și mai puternic în fața infecțiilor. În plus, hrănirea la sân dezvoltă legătura unică dintre mama și copil.  Copiii alăptați sunt mai predispuși să atingă greutatea potrivită pe măsură ce cresc, mai degrabă decât să devină copii supraponderali. Specialiștii spun ca alăptarea joacă, de asemenea, un rol în prevenirea SIDS (sindromul morții subite ale sugarului). De asemenea, s-a crezut că reduce riscul de diabet, obezitate și anumite tipuri de cancer, dar încă se fac cercetări.

Colostrul

În primele zile după naștere, se produce un fluid numit colostru, care are un conținut ridicat de proteine, un conținut scăzut de zahăr și este încărcat cu compuși benefici. Este cu adevărat o hrană minunată și nu poate fi înlocuită cu lapte formulă.

Garmastan, alături de mămici

Garmastan asigură protecția împotriva bacteriilor și împotriva acțiunii enzimelor din laptele matern asupra mameloanelor.

Poate fi aplicat din luna a 8-a de sarcină, apoi după fiecare alăptare, pe toată durata hrănirii la sân.

Tratamentul profilactic și terapeutic pentru inflamatiile mamelonare

Garmastan asigură protecția împotriva bacteriilor, reducând şi prevenind inflamaţiile. Are un efect cicatrizant, ușor antiseptic și antiinflamator.

1 COMENTARIU

  1. Unul dintre aspectele cele mai mari si benefice ale alaptarii este ca laptele matern cuprinde toti nutrientii si componentele necesare pentru o dezvoltare si o crestere sanatoase a bebelusului. Acest beneficiu se amplifica atunci cand mamele folosesc produse speciale precum Garmastan pentru a-si proteja sanii si a asigura un flux optim de lapte matern.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here