Gripă versus răceală: cum facem diferența între ele și cum ne apărăm

0

Sezonul rece vine însoțit de veșnica întrebare: cum ne putem da seama dacă avem de-a face cu o răceală comună sau cu o gripă și ce putem face în fiecare dintre aceste cazuri?

Indicatoare bune ar fi severitatea simptomelor și modul în care acestea apar: gradual sau abrupt. În cazul răcelii, simptomele apar gradual și sunt ceea ce am numi „suportabile”, de vreme ce în cazul gripei afecțiunea începe să se manifeste abrupt și acut. Un alt mod în care ne putem da seama este legat de apariția durerii. Gripa se prezintă cu dureri musculare și o slăbiciune generală a corpului. În cazul răcelii este mult mai probabil să întâlnim nas înfundat și usturimea gâtului, dar în cazul gripei aceste simptome nu sunt comune.

Cel mai bun sfat este să mergem întotdeauna la cabinetul doctorului pentru a ne fi administrat vaccinul antigripal la începutul sezonului rece. Aceasta este una dintre cele mai bune modalități pentru a ne pregăti corpul să înfrunte o parte dintre tulpinile virale cu care s-ar putea intersecta. Vaccinul sporește, de asemenea, imunitatea comunității și protejează persoanele vulnerabile, cum ar fi copiii.

Risc de infecție? Sterimar Cupru te poate ajuta.

Milioane de oameni suferă din cauza unui nas sensibil, predispus la infecții, iar în afară de ei, există milioane de oameni care și-ar dori să respire ușor, fără griji. Dacă tu sau cineva drag ție se află printre ei, atunci știi cât de grea este o zi în care nu poți respira. Știi despre durerea de cap, despre senzația de mâncărime sau usturime și neplăcerile care urmează. Folosește Sterimar Cupru și bucură-te în sfârșit de viață!

Când vine vorba de inamicul nostru obișnuit, răceala, pentru cei mici trebuie să avem întotdeauna la îndemână spray nazal Sterimar Hypertonic Bebe pentru a-i ajuta să respire atunci când li se înfundă năsucurile.

Când aveți orice dubiu legat de starea de sănătate, consultați întotdeauna un medic!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here