Flavia de la ,,Neața cu Răzvan și Dani”, însărcinată. Detalii complete despre sarcină și tată!

0

Flavia Mihășan, asistenta de la Neatza, a recunoscut că este însărcinată, asta după ce presa anunțase acest lucru cu două săptămâni în urmă.

Flavia a confirmat acest lucru pe Instagram, acolo unde a pus și o fotografie cu tatăl copilului. În descrierea postării a confirmat că este însărcinată în 16 săptămâni: De acum inainte, vom sarbatori totul altfel 🙂 Cel mai frumos cadou e pe drum si ne-a ales pe noi.

Cine este Marius Moldovan

Iubitul Flaviei Mihășan are 27 de ani, este actor, fotomodel şi dansator profesionist. El a participat la “Românii au talent”, sezonul din 2017, împreună cu Hera Alexandra Zaulet. Cei doi au uimit jurații, dar și fanii celebrului show de talente de la PRO TV. Hera Zaulet și Marius Moldovan sunt studenti la UNATC și sunt atrași de dans. Marius Moldovan a început să danseze în oraşul natal, Bistriţa, apoi a mers în Cluj-Napoca, unde și-a continuat studiile. După ce a absolvit liceul, el s-a mutat în Bucureşti, unde a urmat cursurile Universităţii Naționale de Artă Teatrală și Cinematografică “Ion Luca Caragiale”. În prezent, el lucrează la Teatrul Evreiesc de Stat, colaborează cu mai multe agenţii de modeling şi administrează o sală de box din oraşul natal. Flavia şi Marius s-au cunoscut la repetiţiile pentru musicalul “Mamma Mia!”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here