FILME DE URMARIT CAND ESTI INSARCINATA!

0

În perioada sarcinii, fie citim informații pentru a fi pregătite pentru viața alături de un nou-născut, fie că ne uităm la filme de Hollywood pentru a ne amuza și poate chiar inspira, trebuie să fim mereu conectate la tema maternității, chiar dacă într-un mod umoristic menit să ne relaxeze,

O listă de filme recomandate pentru viitoarele mămici

What to Expect When You’re Expecting (2012) – Pregătește-te, că vine!

Subiect: Echilibrul hormonilor dezlănțuiți. Jonglatul între muncă și sarcină. Rivalitatea familiei. Grupuri de susținere a copilăriei. Cinci cupluri foarte diferite toate experimentează beneficiile și provocările sarcinii și încep o familie.

Away we go (2009) – Un nou început

Subiect: După ce părinții lui au aruncat o bombă majoră – se mută în Belgia cu o lună înainte ca copilul să se nască! – Burt (John Krasinki) și iubita sa însărcinată Verona (Maya Rudolph) se îmbarcă într-o călătorie de neuitat pentru a-și găsi un loc perfect pentru a-și crește copilul. Pe parcurs, descoperă că acasă este într-adevăr locul unde se află inima.

Baby Mama (2008) – Mamă surogat

Subiect: Kate (Tina Fey), o femeie de carieră cu febra maternității și uter în formă de T, o angajează pe Angie (Amy Poehler), o mamă surogat falită, cu o morală relaxată, pentru a-i purta copilul.

Waitress (2007) – Chelnerița

Jenna (Kerri Russell) este o chelneriță dintr-un oraș mic într-o căsnicie proastă, care nu vrea altceva decât să-și facă plăcintele delicioase cu nume ciudate. Când află că este însărcinată cu bebelușul soțului ei ratat (Jeremy Sisto), ea plănuiește o evadare care se năruie imediat când se îndrăgostește de obstreticianul ei.

Knocked Up (2007) – Un pic însărcinată

O aventură de o noapte între Alison (Katherine Heigl), o jurnalistă de divertisment, și Ben (Seth Rogen), un tip cu obiceiuri proaste, are ca rezultat – ai ghicit – o sarcină neplanificată. Decizia de a păstra copilul este ușoară pentru Alison; a-și da seama dacă Ben este gata să fie tată este mult mai dificil.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here