Dr. Grossmann despre viața după Coronavirus

0

IN EXCLUSIVITATE, pe 123mama.ro,  dr.dr.med. h.grossman vorbește despre posibile soluții economice după pandemia de covid19

 

Gandul de duminica.

Mai devreme sau mai tarziu, Coronavirus va trece. In urma acestei pandemii, cu totii vom face eforturi suplimentare pentru viata noastra normala.

Fluxul de bani, bilioane de euro si dolari din banii statelor, se va varsa aproape interminabil si in cea mai mare masura pentru a asigura supravietiuirea multinationalelor, gigantilor economici, care vor iesi cu un profit si mai mare dupa acesta perioada.

Imi pun intrebarea: Vom sustine cu banii statelor din toata lumea gigantii mondali ca sa faca ce?

Laureatul Nobel in economia Edmund Phelps spune intr-un interviu cu NTV ca ar fi mult mai destept ca statele, adica noi, macar in domenii ca alimentatia, sanatatea si medicamentele ori energia sa devenim, pentru un timp limitat, chiar proprietarii acestor domenii care sa hotarasca ce produc si la ce pret. Aceasta ar putea fi o solutie viabila pentru populatia saraca si social dezavantajata sa aiba acces la aceste produse si servicii.

Sunt un capitalist convins, dar realizez limitele modelului bazat pe darwinism in care cei slabi sunt condamnati sa dispara.

Putere si optimism va doresc,

Dr. Grossmann

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here