Detalii complete! Melania Medeleanu a născut în secret, dar avem toate detaliile

0

Melania Medeleanu este unul dintre cei mai apreciați jurnaliști români. Fosta prezentatoare tv și-a ținut viața privată departe de ochii curioșilor, exact cum a făcut și acum când a trecut prin cel mai fericit moment al vieții sale, nașterea.

Melania Medeleanu a născut un băieţel perfect sănătos. Aşteptat în preajma Crăciunului, bebeluşul vedetei a venit ceva mai târziu, dar nu în urmă cu doar câteva zile aşa cum aţi crede, ci la începutul anului. Melania Medeleanu a făcut târziu anunţul sarcinii şi după acelaşi model a procedat şi cu vestea naşterii copilului.

 

RECOMANDARE!

Garmastan este alegerea nr.1 a mămicilor din România. Aceasta asigură protecția împotriva bacteriilor, reducând şi prevenind inflamaţiile. Are un efect cicatrizant, ușor antiseptic și antiinflamator.Produsul nu conţine grăsimi și zahăr fiind perfect tolerat de bebeluş.

Cum a făcut Melania Medeleanu anunţul sarcinii

sursă foto: ciao.ro

În urmă cu două zile, vedeta a notat pe conturile sale de socializare marele anunț

“Când alegi să-ți asumi un rol cu o componentă publică îți dai seama că, implicit, multe perechi de ochi vor fi ațintite asupra ta și că ce faci, ce zici, cum acționezi poate fi supus unei analize amănunțite. Și adesea foarte subiective. Am împărțit cu voi și bune și rele, provocări, reușite, eșecuri, povești personale și profesionale. Fiecare persoană decide care e limita potrivită pentru sine până la care își dorește să împărtășească detalii despre viață care începe dincolo de ușa casei. M-am străduit de-a lungul timpului să-mi țîn viață privată departe de ochii publicului, să-i protejez in acest fel pe cei ce-mi sunt apropiați și care n-au nicio vină că eu am ales o meserie care implică uneori și lumina reflectoarelor. În proaspăta mea familie, în care doar eu sunt ceea ce se cheamă «persoană publică», aş vrea, şi cu ajutorul vostru, să rămân consecventă acestui principiu. Cu atât mai mult în această perioadă de maximă vulnerabilitate, cu încărcătură emoţională uriaşă, în care, în preajma Crăciunului, după 9 luni de fluturi şi griji, voi primi cel mai frumos, cel mai aşteptat dar al vieţii mele, la care aproape că nu mai îndrăzneam să sper: un prunc minune. Vă mulţumesc pentru înţelegere şi discreţie”, nota vedeta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here