Dana Rogoz, mărturisiri despre momentele critice ca mamă: ,,Am crezut că ajung la spital”

0

Dana Rogoz este una dintre cele mai urmărite mămici din România. În cei cinci ani de experiență ca mămică, fosta vedetă PROTV și-a obișnuit fanii să-și împartă toate experiențele, mai frumoase sau mai puțin plăcute pe internet, mai precis pe blogul ei.

Dana Rogoz știe că viața de mămică nu este formată doar din momente frumoase, gata de distribuit pe internet, iar răbdarea  ei a fost pusă și la încercare.

,,Nervii noștri aveau limitele lor”

Una dintre perioadele dificile pe care le-a avut ca mamă s-au întâmplat în urmă cu doi ani de zile.

O perioadă critică am avut la trei ani când Vlad făcea tot ce voia. Oricâ îi explicam, ori să îi distragem atenţia, orice făceam, toate “metodele” aveau limitele lor. Şi nervii noştri la fel. Ţin minte când m-a muscat odata de mână că nu l-am lăsat să se caţăre pe nişte canapele dintr-un hotel. Am crezut că mor de durere. Eram convinsă că a ajuns cu colţii la os. L-am lasat pe jos râzând şi m-am dus către geam să verific la lumină dacă e cazul să plec spre spital. Nu a fost. Dar spre terapeut, era clar cazul să mă îndrept„, a mărturisit actriţa.

La cinci ani lucrurile stau diferit ,,Azi, il pup si il dragalesc cat mai pot. Ii cer iertare cand gresesc. Si rad prientenii de mine cand le spun ca acum, cand e in etapa competentelor si se catara prin copaci, sare de foarte sus, se arunca, isi/ne dovedeste ca poate sa faca de toate, tot ce imi doresc e sa …. supravietuiasca. Am citit carti de parenting, am aplicat, schimbat metode, si iata ca la 4 ani si 4 luni tot ce imi doresc e sa supravietuiasca. Altfel, am feelingul ca va ajunge un om ok.”, mai spune vedeta.

Dana Rogoz a debutat la TV încă de pe vremea când era doar o copilă. A râmas în memoria telespectatorilor drept Abramburica, personaj pe care l-a interpretat ani de zile într-un serial de televiziune pentru copii.Vedeta  este căsătorită cu regizorul Radu Dragomir din 2012 și trăiește o poveste de dragoste demnă de invidiat de mai bine de șapte ani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here