Cum ne afectează alergiile?

0

Tot mai multe persoane sunt afectate de diferite tipuri de alergii cu moduri multiple de a se manifesta. Fie că este vorba despre iritații, erupții cutanate sau afecțiuni respiratorii, acestea sunt simptome adesea confundate cu cele ale altor boli și, de cele mai multe ori, sunt semne ale unor alergii.

Andreea Antonescu a povestit pe larg într-un articol publicat pe blogul său felul în care alergiile sale au afectat-o pe parcursul vieții, uneori neștiind de existența lor.

Totul a început cu lipsa toleranței pentru alte bijuterii în afara celor confecționate din aur, fapt ce persistă până în ziua de azi. Însă, la un moment dat, a ajuns să sufere timp de patru luni din cauza unei dureri în gât ce părea a fi cauzată de amigdalită. După ce a consultat părerea multor medici și a încercat  numeroase scheme de tratament, a luat decizia să își scoată chirurgical amigdalele.

Soarta a făcut ca prietena ei din SUA să afle despre intenția sa și să o sfătuiască să încerce Sterimar Mangan, o apă de mare naturală îmbogățită cu mangan. Andreea a decis să acorde o șansă produsului și în două zile a scăpat de durerea în gât, realizând că era cel mai probabil cauzată de o alergie.

De atunci și până acum a continuat să folosească Sterimar Mangan atât pentru ea cât și pentru propria-i fiică, atunci când se confruntă cu semne ale alergiei sau cu răceli ușoare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here