Cu aceste trucuri simple petele de cerneală de pe hainele copiilor nu vor mai fi o problemă

Copiii sunt cunoscuți pentru abilitatea lor de a se păta, iar cerneala este una dintre cele mai temute. Cu toate acestea, nu disperați! Există metode simple și eficiente pentru a scăpa de petele de cerneală de pe hainele copiilor. Iată câteva trucuri utile:

Cum scoți petele de cerneală de pe hainele tale sau ale copiilor. Trucul  care îți va face viața mai ușoară! | Antena 1

1. Acționează imediat: Cât mai repede începi să îndepărtezi petele, cu atât mai bine. Șterge excesul de cerneală cât mai mult poți folosind un șervețel de hârtie.

2. Lapte și detergent lichid: Amestecă lapte și detergent lichid în părți egale și aplică soluția pe pata de cerneală. Las-o să acționeze timp de aproximativ 30 de minute și apoi spală haina în apă rece.

3. Alcool Izopropilic: Șterge pata cu o bucată de bumbac înmuiată în alcool izopropilic. Clătește bine zona cu apă rece și spală haina după aceea.

Sare și Apă: Amestecă sare și apă pentru a forma o pastă. Aplică pasta pe pata de cerneală și las-o să se usuce. Apoi spală haina în mod obișnuit.

5. Pasta de dinti: Folosește o cantitate mică de pastă de dinți albă (nu colorată) și aplică-o pe pata de cerneală. Freacă ușor cu o periuță de dinți veche și apoi spală haina.

6. Spray pentru păr: Pulverizează puțin spray pentru păr pe pata de cerneală și șterge cu o cârpă curată. Apoi spală haina în apă rece.

7. Oțet alb și Apă: Amestecă oțet alb și apă în părți egale și aplică soluția pe pata de cerneală. Clătește bine și spală haina în apă rece.

8. Glicerina: Aplică glicerina pe pata de cerneală și las-o să acționeze timp de aproximativ 30 de minute. Spală apoi haina în apă rece.

9. Amidon de porumb: Aplică amidon de porumb pe pata de cerneală și lasă-l să se usuce. Apoi, spală haina în apă rece.

10. Testează întotdeauna înainte: Înainte de a aplica oricare dintre aceste soluții pe o zonă vizibilă a hainei, testează-le pe o bucată mică de material pentru a te asigura că nu provoacă decolorarea sau alte daune.

Cu aceste trucuri simple, petele de cerneală de pe hainele copiilor nu vor mai fi o problemă majoră. Acționează rapid și cu încredere, iar hainele vor arăta ca noi înainte de știerea petelor!

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Latest Articles

Supă de dovlecei pentru bebeluși, o rețetă ideală pentru zilele de vară

Pe măsură ce vara își face simțită prezența cu temperaturi ridicate, părinții caută mereu soluții nutritive și răcoritoare pentru alimentația celor mici. Supa de...

Câte cuvinte trebuie să spună un copil la un an. Când să ne îngrijorăm dacă micuțul nu vorbește

Primul an de viață al copilului tău este plin de momente emoționante și dezvoltări importante, iar una dintre cele mai așteptate etape este începutul...

Ce trebuie să-i spună o mămică fetiței ei despre menstruație. Cum să o pregătească

Menstruația este un subiect important și inevitabil în viața fiecărei fete, iar abordarea acestuia cu deschidere și sensibilitate poate avea un impact semnificativ asupra...

Primul zbor cu avionul al copilului tău. Cum să-l transformi într-o experiență de neuitat

Primul zbor cu avionul al copilului tău este o experiență plină de emoții și neprevăzut, atât pentru el, cât și pentru tine ca părinte....

Ce să NU mănânci dacă ești însărcinată

Sarcina este o perioadă esențială în viața unei femei, iar alimentația joacă un rol crucial în sănătatea mamei și a copilului. În această perioadă,...