Cu aceste trucuri simple petele de cerneală de pe hainele copiilor nu vor mai fi o problemă

0

Copiii sunt cunoscuți pentru abilitatea lor de a se păta, iar cerneala este una dintre cele mai temute. Cu toate acestea, nu disperați! Există metode simple și eficiente pentru a scăpa de petele de cerneală de pe hainele copiilor. Iată câteva trucuri utile:

Cum scoți petele de cerneală de pe hainele tale sau ale copiilor. Trucul  care îți va face viața mai ușoară! | Antena 1

1. Acționează imediat: Cât mai repede începi să îndepărtezi petele, cu atât mai bine. Șterge excesul de cerneală cât mai mult poți folosind un șervețel de hârtie.

2. Lapte și detergent lichid: Amestecă lapte și detergent lichid în părți egale și aplică soluția pe pata de cerneală. Las-o să acționeze timp de aproximativ 30 de minute și apoi spală haina în apă rece.

3. Alcool Izopropilic: Șterge pata cu o bucată de bumbac înmuiată în alcool izopropilic. Clătește bine zona cu apă rece și spală haina după aceea.

Sare și Apă: Amestecă sare și apă pentru a forma o pastă. Aplică pasta pe pata de cerneală și las-o să se usuce. Apoi spală haina în mod obișnuit.

5. Pasta de dinti: Folosește o cantitate mică de pastă de dinți albă (nu colorată) și aplică-o pe pata de cerneală. Freacă ușor cu o periuță de dinți veche și apoi spală haina.

6. Spray pentru păr: Pulverizează puțin spray pentru păr pe pata de cerneală și șterge cu o cârpă curată. Apoi spală haina în apă rece.

7. Oțet alb și Apă: Amestecă oțet alb și apă în părți egale și aplică soluția pe pata de cerneală. Clătește bine și spală haina în apă rece.

8. Glicerina: Aplică glicerina pe pata de cerneală și las-o să acționeze timp de aproximativ 30 de minute. Spală apoi haina în apă rece.

9. Amidon de porumb: Aplică amidon de porumb pe pata de cerneală și lasă-l să se usuce. Apoi, spală haina în apă rece.

10. Testează întotdeauna înainte: Înainte de a aplica oricare dintre aceste soluții pe o zonă vizibilă a hainei, testează-le pe o bucată mică de material pentru a te asigura că nu provoacă decolorarea sau alte daune.

Cu aceste trucuri simple, petele de cerneală de pe hainele copiilor nu vor mai fi o problemă majoră. Acționează rapid și cu încredere, iar hainele vor arăta ca noi înainte de știerea petelor!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here