Ce ar trebui să audă bebelușul în timp ce se dezvoltă în pântece?

0

Muzica ar putea calma bebelușul chiar înainte de naștere. Dar încă nu vă puneți căști pe burtă. Vocea mamei poate fi tot ce trebuie să audă un bebeluș.

Micuțul tău însoțitor îți ascultă vocea cu mult înainte să te vadă. Bebelușii în curs de dezvoltare încep să audă sunete în al doilea trimestru, dar încep să răspundă la diverse zgomote în trimestrul final.

Vocea mamei, în special, este condusă prin propriul corp. În timp ce vorbiți, cântați sau citiți cu voce tare, vocea dumneavoastră vibrează și se amplifică în interiorul corpului. Este un sistem eficient, despre care medicii spun că este mult mai eficient decât să pună căști sau boxe pe burtă.

garmastan

Bebelușii învață de fapt în pântece, a descoperit un studiu din 2013. Dar cercetătorii se grăbesc să sublinieze că „învățarea” înseamnă într-adevăr că bebelușii își dezvoltă familiaritatea cu ceva. Cercetătorii au observat că bebelușii care au auzit o melodie în mod repetat în timp ce se aflau în pântece păreau să se liniștească atunci când aceeași melodie era cântată după ce s-au născut.

Dar mai mulți profesioniști avertizează că nu este necesar să alergi și să cumperi CD-uri de învățare pentru a învăța copilul mai multe limbi în din uter. Profesioniștii spun că dezvoltarea creierului se întâmplă mai ales în afara pântecului, după ce copilul se naște. Asta înseamnă că puteți salva lecțiile dificile pentru mai târziu.

Orice activitate sănătoasă de care te bucuri sau pe care o găsești relaxantă în timp ce ești gravidă va avea un efect pozitiv asupra copilului tău. În plus, dacă de-a lungul ascultării și fredonezi, copilul tău îți aude vocea și dezvoltă familiaritatea cu vocea ta și cu melodiile de care te bucuri.

Există vreo muzică specială pentru copil? Medicii spun că melodiile simple sunt cele mai bune, dar aproape orice vă place este bun. Cheia este să asculți pentru că îți place.

Dacă ați găsit melodii bune, există o serie de liste de redare pe site-urile de muzică pe care oamenii le-au pregătit doar pentru sarcină. Unii se concentrează asupra muzicii pentru meditație, alții se concentrează asupra muzicii pop pozitive. Opțiunile sunt interminabile.

Da volumul mai incet

Este important să ne amintim că uterul este un loc zgomotos. Stomacul tău, bătăile inimii, plămânii se umplu de aer. În plus, vocea ta este amplificată de vibrația oaselor tale pe măsură ce sunetul călătorește prin corpul tău.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here