Am aflat numele copilului lui THEO ROSE! Vezi aici cum o să-l cheme pe viitorul băiețel

0

Însărcinată în luna a cincea, simpatica Theo Rose a dezvăluit mai multe detalii despre viața sa personală. Cu toate că nu a pregătit camera pentru bebe, băiețelul lui Theo Rose are deja numele stabilit.

Theo Rose și Anghel Damian vor deveni părinți pentru prima dată în luna iunie, la aproximativ un an de când au început relația. Artista se simte foarte bine, are energie și își continuă proiectele numeroase.

Are emoții, dar își dă curaj singură

Cântăreața le-a povestit matinalilor PROFM că are deja emoții pentru noul rol, cel de mămică : ,,Mă încurajez singură, îmi spun că va crește repede și că acum ajunge la liceu. Mă trezesc de mai multe ori pe noapte, iar dimineața a devenit foarte comună pentru mine.”, spune artista.

„Mai am patru luni, am trecut de jumătate, sunt ok. Nu am făcut nimic până în momentul ăsta, ne apucăm peste vreo lună (de camera copilului -n.r.). Vă zic numele, n-am secrete din astea. Sasha Ioan o să-l cheme”

 În luna iunie, Theo  Rose va intra în pâine pentru noul ei rol, cel de mămică și este sigură că se va descurca de minune. Aceasta, implicată în multe proiecte, nu a pus pauză la concerte și apariții până în acest moment.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here