Adela Popescu, despre experiența de mamă ,,Mi-a reușit înțărcarea”

0

Adela Popescu este una dintre cele mai cunoscute mămici din România. Prezentatoarea PROTV povestește pe blogul personal toate etapele de mămică prin care trece, iar cea mai recentă problemă rezolvată: înțărcarea micuțului Alexandru, care urmează să împlinească doi ani în luna iunie. 

Fetelor, au trecut 10 zile legate de cand nu i-am mai dat san lui Alexandru. Am vrut sa va scriu dupa patru, apoi dupa sase, dar am amanat pentru a fi sigura si eu ca gata, asta a fost.
Ei bine, gata, asta a fost!
, şi-a început Adela postarea, pe blogul personal. 

Si ma simt minunat. Si am impresia ca si el.
E muult mai dragastos, mananca mai mult si cu pofta, ma vrea mereu prin preajma, mai mult ca inainte, doarme toata noaptea cu mine langa el fara sa ceara san, parca si vorbeste mai bine.
Ciudat este ca nu am avut nicio clipa sentimentul acela oribil de abandon, de care am tot auzit. Nu mi-a venit sa plang ca s-a terminat, mi-a venit sa plang de fericire ca abia am inceput o noua etapa. Zau. Petrec la fel de mult timp cu el, dar doar pentru ca vreau, nu pentru ca “trebuie sa ii dau san ca nu adoarme altfel”. Il adormim deseori in brate, ori eu, ori Radu, insa in 5 minute dupa ceas pica lat. La pranz nu s-a schimbat treaba, mamaie il adoarme la fel, poate doar putin mai tarziu. Si-a decalat orele de somn. Nu adoarme inainte de 22:00 insa tot la 07:00 e in picioare,
 a continuat actriţa şi vedeta TV.

Dacă şi voi treceţi prin această etapă, vă invităm să citiţi mai multe pe blogul Adelei şi Ce presupune înţărcarea blandă a puiului tău

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here