5 vedete care au devenit mămici de un an

0
Cântăreaţa Elena Gheorghe a devenit mămică pentru a a doua oară în 2017. Pe 15 iulie a născut prin cezariană. Fetiţa a cântărit la naştere 2,8 kilograme şi a măsurat 47 de centimetri. Doctorii i-au dat nota 10. Pe băieţelul Elenei îl cheamă Nicolas, iar pe fetiţă, Nicole.
 „Cea mică ne-a luat prin surprindere, a venit cu 10 zile mai devreme. Am venit la un consult, nu m-am gândit că voi naşte pe 15. Doctorul mi-a spus bancuri în timpul operaţiei. Când am văzut-o prima oară, am plâns. Cinci ani de zile am fost doar mamă de băiat. Când îi este foame trezeşte tot spitalul. Nicholas a ţinut-o de mână şi a spus: «Mami, e cea mai frumoasă surioară din lume»”, a declarat Elena Gheorghe, la scurt timp după naştere.
Diana Bart, prezentatoarea emisiunii Focus Magazin, de la Prima TV, a născut o fetiţă, după 13 ore de travaliu, cea mică era poziţionată cu capul nu cum trebuie şi din păcate am ajuns la operaţie. Mă bucur că este bine şi că până la urmă am făcut operaţia, ca să nu se întâmple altceva. Sunt foarte bucuroasă şi nu am cuvinte să descriu ce minunat e!”, a declarat Diana Bart pentru Focus Magazin.
 

Simona Gherghe a născut şi ea o fetiţă pe 23 mai, în urmă cu un an. 2,3 kilograme a cântărit Ana şi a măsurat 48 de centimetri. Înainte de a naşte, Simona a mers împreună cu tatăl copilului, Răzvan Săndulescu, la starea civilă. Cununia a fost doar între apropiaţi şi a fost oficiată de primarul Gabriela Firea, fostă colegă a prezentatoarei.
Şi soţia lui Mădălin Ionescu, Cristina Şişcan este mămică de un an. Mădălin a devenit tată pentru a treia oară, el mai având doi copii din prima căsătorie. La puţin timp de la naştere, Cristina a anunţat pe Facebook: „A venit Petra!”.
Nu în cele din urmă, de un an, Mădălina Ghenea, iubita lui Matei Stratan, este și ea mămică. „A fost un travaliu dificil, a durat ore întregi, dar nu s-a putut altfel. Eu am plâns cum nu am făcut-o niciodată în viaţa mea”, a spus Mădălina Ghenea la scurt timp ce a născut. Naşterea a avut loc prin cezariană. Mădălina trăieşte o poveste de dragoste alături de Matei Stratan.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here