5 moduri de a străluci în timpul sarcinii

0
Portrait of young pregnant attractive woman, standing by the window, dressed in casual clothing, day before due date

Te vor ajuta foarte mult aceste mici sfaturi pe care dacă le pui în practică o să radiezi de fericire și vei arăta minunat în timpul sarcinii.

  1. Mergi pe simplitate

Nu-ți supraîncărca look-ul și mai ales nu te accesoriza cu tot ce ai la îndemână. Tot accentul trebuie pus pe frumusețea corpului care se transformă. Hainele extrem de largi sau cu volane care vă pot mări inutil sunt de evitat. În schimb accesorizați-vă ținuta cu eșarfe vaporoase sau cu diverse bijuterii simple, clasice, dar care să atragă atenția.

  1. Găsește partea pozitivă

Una dintre cele mai bune schimbări prin care corpul trece în timpul sarcinii este accentuarea formelor. Îndrăznește să porți o bluză mai decoltată ca de obicei sau evidențiază-ți rotunjimile. Arată că îți iubești noile forme mult mai voluptoase față de cum te știai tu sau de cum te-au văzut ceilalți până în prezent.

  1. Fă-ți ceva la păr

Este momentul să încerci ceva nou și să faci o schimbare în ceea ce privește părul tău. Dacă ai părul lung poți să optezi pentru o variantă mai scurtă, așa îți va fi mult mai ușor să-l îngrijești și poți atrage mul mai mult atenția asupra feței și a ochilor. În cazul în care mult timp ai avut părul mediu sau chiar scurt, acum este momentul să-l lași să crească și poți încerca diverse împletituri sau cocuri.

  1. Îmbunătățește-ți postura

Toate schimbările pe care le suferă corpul și mai ales kilogramele în plus pot afecta postura sau mersul tău. Evită să mergi cu șoldurile în față sau aplecată pe spate pentru că îți poți provoca dureri de spate foarte mari. Cel mai bine este când mergi să ai umerii și soldurile în linie, iar mai ales când stai jos să folosiți o pernă ca sprijin pentru a sta cu spatele drept.

  1. Îngrijește-ți pielea

Hidratează-ți pielea zilnic și folosește diverse creme ori geluri exfoliante o dată sau de două ori pe săptămână. Un alt lucru foarte important pe care poate nu l-ai făcut până acum sau nu obișnuiai să faci asta mereu, folosește cremă cu protecție solară zilnic atât pentru față, cât și pentru alte părți ale corpului pe care le expui la soare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here