5 moduri de a reduce stresul atunci când încerci să rămâi insărcinată

1
BFWRDJ Pretty happy woman smiling

Dacă ai decis că a venit momentul în care îți dorești să devii mămică nimic nu trebuie să fie mai important pentru tine ca sănătatea și buna dispoziție. În tot acest proces de pregătire pentru conceperea copilului este foarte greu să vă relaxați, iar acest lucru chiar nu este benefic și nu ajută la îndeplinirea dorinței.

  1. Vorbește cu cineva care nu este partenerul tău

Majoritatea femeilor nu se simt confortabil să vorbească despre încercarea de a rămâne însărcinată. Cu toate acestea este foarte benefică o discuție purtată despre acest subiect cu o persoană apropiată.

  1. Descarcă-ți Headspace

Folosește orice aplicație care te ajută să te relaxezi, de la cele de YOGA sau meditare, până la muzică simfonică sau orice altceva. Dacă nu se poate pe zona tehnologiei, un masaj este mereu bine venit.

  1. Începe să fii mult mai egoistă și pune-te pe primul loc

Mereu avem tendința de a ne implica în foarte multe activități și să căută să mulțumim pe toți cei din jur. Acest lucru trebuie să înceteze. Dacă ți se cere ajutorul și nu-l poți oferi decât dacă te obosești pe tine sau ești nevoită să renunți la un plan care îți făcea plăcere, spune nu! Nu mai este cazul să spui da doar pentru a-i mulțumii pe ceilalți.

  1. Respectă orele de somn

Această replică se aplică și la adulți, nu doar la cei mici. Ai nevoie de mult somn pentru a rămâne sănătoasă și plină de energie pe tot parcursul zile. Așa că cel mai bine este să îți faci dormitorul cât mai plăcut și mai ales înainte de somn să faci diverse activități pentru un somn cât mai liniștit. Bea un pahar cu lapte cald, un ceai relaxant sau fă-ți o baie caldă.

 

  1. Ai și mai mare grijă de corpul tău

Este foarte ușor și la îndemână să mănânci ceva pe fugă, o patiserie sau diverse fast-food-uri și să consumi multe băuturi care conțin cofeină pentru a-ți da energie, însă acum nu mai este cazul. Trebuie să-ți faci un set de analize și să începi un stil de viața sănătos. Verifică  vitamina D și fierul de exemplu și consumă un complex de vitamine prenatal. Tot ca sfat, o plimbare de 30-35 de minute în aer liber, undeva într-un parc te va ajuta foarte mult la reducerea stresului și la creșterea bunei dispoziții.

1 COMENTARIU

  1. Exercitiile fizice facute in mod regulat, cum ar fi de exemplu flotarile, sariturile, genoflexiunile sau plankingul, sunt de asemenea foarte eficiente atunci cand ai nevoie sa ai performante mai bune in dormitor. Trebuie sa tii minte ca obezitatea poate sa reduca nivelul de placere din viata ta sexuala si aceste activitati te pot ajuta foarte mult sa pierzi in greutate si sa ramai in forma. Daca esti in forma, vei putea avea si performante mai bune in dormitor. Prin urmare, poti sa incepi inca de azi sa faci mai multe exercitii fizice.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here