3 moduri de a te asigura că cel mic se hidrateaza suficient vara

0

Vara și-a intrat pe deplin în drepturi, ceea ce înseamnă că copilul tău devine încântat de toate aventurile pe care le aduce sezonul, de la taberele sportive până la activități din curte. Acesta este timpul copilului dvs. să se distreze în timp ce se joacă cu prietenii. Partea care nu este atât de distractivă este găsirea modalităților de a vă asigura copilul să evite deshidratarea. Majoritatea părinților sunt deja conștienți de șansele sporite de deshidratare în timpul căldurii de vară, în care își pregătesc copilul pentru a consuma lichide pe parcursul zilei. Cu toate acestea, de multe ori copiii nu știu când trebuie să bea apa, ceea ce crește șansa de deshidratare timpurie. Chiar și atunci când copiii știu că au acces la apă, nu reușesc să recunoască când ar trebui să bea. Consultați această listă pentru moduri distractive și creative pentru a vă încuraja copiii să rămână hidratați în această vară.

 

  1. Folosiți paie colorate!

Faceți apa potabilă la fel de distractivă ca și cum ați juca un sport în timpul verii cu prietenii. Găsiți paie cu culori și forme distractive, care vor fi fascinante pentru copii. Folosirea unor paie multicolore va distra copilul în timp ce bea apă.

  1. Utilizați fructe pentru a decora paharul de apă!

Fără îndoială fructele sunt o opțiune excelentă pentru a rămâne hidratați, deoarece majoritatea fructelor conțin vitaminele și mineralele necesare pentru a ajuta la furnizarea de energie organismului. Cumpărați frigărui din plastic și diferite tipuri de fructe (preferabil fructe de culoare diferite: banane, struguri, pepene verde etc.) și tăiați-le în bucăți de dimensiuni mici și pur și simplu străpungeți fructele alese cu frigăruile de plastic, pentru  obține un design interesant și atractiv.

  1. Folosiți puterea exemplului personal

Sună a cliseu, nu-i așa? Ei bine, nu vă înșelați, dar de ce să nu dați un exemplu? La            urma urmei, copilul vostru  se uită la voi. În timpul verii, încercați să limitați             băuturile bogate în zahăr de la vederea copilului dumneavoastră. Având apă ușor             accesibilă la ambele temperaturi (temperatura camerei și temperatura refrigerată) va însemna că apa ar trebui să fie băutura la alegere. Cu cât vă văd mai mult pe voi copiii că beți apă (și bucurați-vă de ea!), cu atât mai mult vor fi incantați și se vor bucura și ei să se hitrateze.

 

 

 

 

 

Sună a cliseu, nu-i așa? Ei bine, nu vă înșelați, dar de ce să nu dați un exemplu? La urma urmei, copilul vostru  se uită la voi. În timpul verii, încercați să limitați băuturile bogate în zahăr de la vederea copilului dumneavoastră. Având apă ușor accesibilă la ambele temperaturi (temperatura camerei și temperatura refrigerată) va însemna că apa ar trebui să fie băutura la alegere. Cu cât vă văd mai mult pe voi copiii că beți apă (și bucurați-vă de ea!), cu atât mai mult vor fi incantați și se vor bucura și ei să se hitrateze.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here