3 cărți potrivite pentru cel mic

0

Librăriile sunt pline de cărți pentru copii, care mai de care mai atractive, mai colorate, mai accesibile la preț sau mai scumpe. Online-ul este și el bombardat de informație, iar dacă cumva te-ai uitat pe site-ul vreunei librării online, în următoarele 5 minute pe feed-ul tău va apărea cu siguranță cel puțin o reclamă la jucării sau cărți pentru copii, așteptând că tu să o accesezi. În toată marea aceasta de informație, ajunge să fie destul de greu să adaugi în coșul de cumpărături ceva potrivit pentru cel mic, astfel încât să fie și educativ, să îi și placă celui mic, dar să te încadrezi și în bugetul familiei. 

Noi am ales pentru tine astăzi 3 cărți ilustrate atractiv și educative,  pe care i le poți citi celui mic la joacă, dar și la ora de băiță sau înainte de culcare.

 

 Te iubesc, orice-ai face! 

 Ioana Chicet-Macoveiciuc, cunoscută sub numele de „Printesa Urbana”, semnează această carte.

 Personajul principal al cărții, Ema, face o grămadă de trasnai pe care cu siguranță le cunoașteți și voi bine, iar de fiecare dată ajunge bineînțeles să le dea dreptate părinților.

„Un personaj care le va deveni rapid prietenă bună. Un instrument util pentru părinți obosiți care vor să se conecteze rapid și eficace cu puiul lor”, după cum spune și descrierea cărții.

Cartea o găsiți aici  la prețul de 17.81 de lei.

Pe Ioana o puteți citi mai mult aici

 

 

Țestoasa Grijulie de la Citim în Cădiță

Cărticelele din plastic din seria Citim în Cădiță sunt ideale pentru ora de baie a celor mici.

Nu se vor strica în contact cu apa, sunt ușor de citit și atractive ca și grafică. În cartea aleasă de noi, cei mici vor putea să descopere o țestoasă foarte grijulie cu ouăle ei.

Cartea o puteți procura de aici  la prețul de 14.4 lei.

 

 

 

 

Everybody Poos / Toată lumea face caca 

O carte foarte simpatică ce noi garantăm că îți va stârni amuzamentul atât ție, cât și celui mic.

Paginile ilustrate arată creaturi din lumea animală, dar și oameni, desfășurând acea activitate normală pentru orice ființă vie.

Îl va învață pe cel mic să nu îi fie frică sau rușine de oliță. Un subiect delicat pentru cei mici, tratat într-o formă naturală și amuzantă. Și garantat cu zâmbete pentru adulți!

Cartea o puteți procura de aici la prețul aproximativ de 37 de lei.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here